Home / Tips / Kindertips / Alle leuke museumadressen voor kinderen
StockSnap / Pixabay

Alle leuke museumadressen voor kinderen

boekje alle leuke musea voor kinderenEen nieuwe (editie 2008) van ‘Alle leuke museumadessen voor kinderen’ is verschenen. Het is een vrolijk, kleurrijk en gevarieerd boek boordevol musea in Nederland en België met verrassende programma’s voor kinderen en hun vaders en moeders.

De musea zijn per provincie ingedeeld en ook is er een handige opsomming opgenomen met een overzicht van de speciale activiteiten in de musea zoals workshops, kinderpartijtjes, speciale rondleidingen voor kinderen e.d.. Dit handzame en praktische boekje bestel je via Bol.com>>

About Yvonne Kerremans

Check Also

Met de tweeling in Frankrijk – verslag [deel 1]

We keken er echt naar uit: helemaal naar Frankrijk op vakantie! Mijn oudste zoon bleef …