hopla

Hopla gaat logeren

Hopla, ook wel bekend van TV, is een lief konijn. Hij vindt het leuk om een boek te lezen, een spelletje te spelen of naar een DVD te kijken. Maar het liefst gaat Hopla met zijn vriendjes op avontuur. Vandaag gaat Hopla logeren, dat vindt hij heel spannend en ook een beetje eng! Gelukkig gaat Hopla’s knuffel mee, dan hoeft hij niet bang te zijn. Nu is het tijd om Hopla’s koffer in te pakken, maar wat neemt hij mee? Misschien kan jij Hopla helpen de koffer in te pakken? Weet jij waar je al je spulletjes kan vinden?

Een echt spel voor de allerkleinste kinderen.
Hopla gaat logeren is een ontzettend leuk en handig spelletje dat erg aansprekend verpakt is. Je krijgt een koffertje waarin een hopla knuffel zit, een aantal fiches en een zakje om de fiches in te doen. De fiches beelden allerlei spullen uit in de categorieën speelgoed, kleding, toilet artikelen en overige logeerspullen.

Van baby tot kleuter
Dit spel houdt rekening met alle leeftijden van de kleine kindjes. Er zijn eigen spelregels en tips voor de leeftijdscategorieën:
– van een half jaar tot anderhalf jaar;
– van anderhalf jaar tot 3 jaar;
– van 3 jaar en ouder (zelfs 2 speelvariaties).

2 voor de prijs van 1
Het spel ziet er zo aantrekkelijk uit met het koffertje, de knuffel en de kaartjes, dat het spel ook leuk speelgoed is. Het is niet de insteek van de spelmakers, maar mijn kinderen (van anderhalf en 3 jaar) vermaken zich nu al dagen met het koffertje en de knuffel zonder er met mij een spelletje mee te spelen. Dus eigenlijk is dit spel 2 voor de prijs van 1… Een leuk eerst “echt” spelletje.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021

Dit jaar is de opzet van de Speelgoed van het Jaar verkiezing anders dan andere …