winnaar van de Sinterklaas kleurplaat wedstrijd

De winnaars van de Sinterklaas kleurplaat wedstrijd

De jury is vandaag bij elkaar gekomen en heeft uit alle inzendingen de onderstaande 10 kleurplaten gekozen als winnaars van deze Sinterklaas kleurplaten wedstrijd. De jury heeft hierbij rekening gehouden met twee verschillende leeftijdscategorieën, namelijk: t/m 3 jaar & 4 jaar en ouder.

winnaar Sinterklaas kleurplaat wedstrijdwinnaar Sinterklaas kleurplaat wedstrijd winnaar van de Sinterklaas kleurplaat wedstrijdwinnaar Sinterklaas kleurplaat wedstrijd winnaar Sinterklaas kleurplaat wedstrijdwinnaar Sinterklaas kleurplaat wedstrijdwinnaar Sinterklaas kleurplaat wedstrijd  winnaar Sinterklaas kleurplaat wedstrijd winnaar Sinterklaas kleurplaat wedstrijd Sinterklaas kleurplaat

Behoor jij tot de winnaars?
Gefeliciteerd! Je prijs, of het boek Sinterklaas van Charlotte Dematons of het boek De kleren van Sinterklaas van Paul Biegel, is al naar jullie verstuurd. Veel plezier ermee!

Dora kleurplaat
Wist je trouwens al dat wij volgende week met een nieuwe kleurplaatwedstrijd beginnen?Omdat de 2 miljoenste DVD van Dora verkocht is, viert Dora feest en mogen wij een Dora prijzenpakket weggeven. Het prijzenpakket bestaat onder andere uit 2 Dora-DVD’s. Volgende week volgt meer informatie, maar berg je kleurtjes dus nog maar niet op…

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Maak een mooie (verjaardags)tekening met dit kleurboek

Verjaardagen die thuis gevierd worden zonder visite…. Corona is niet alleen groot verdriet voor mensen …