Kinderwagen met zonne-energie

kinderwagen-met-zonne-energie Op de tentoonstelling 100% Futures, een onderdeel van de Tokio Design Week, stond deze super moderne kinderwagen. Op zich verschilt hij in niets van een gewone kinderwagen, ware het niet dat er zonnepanelen op het dak van dit gadget geplaatst zijn.

Het aantal panelen is niet groot genoeg om de kinderwagen autonoom voort te stuwen, dus gaan we er van uit dat ze als doel hebben om enkele kleinere gadgets van stroom te voorzien. De studenten die verantwoordelijk zijn voor dit ontwerp, sleutelen ondertussen verder aan mogelijke toepassingen.

Bron

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Mannen shoppen fanatieker dan vrouwen bij zwangerschap

Dit had je waarschijnlijk niet verwacht. Als het gaat om kopen van babyspullen tijdens een …