Samen aan tafel

Als jouw baby 6 maanden oud is, is hij waarschijnlijk toe aan zijn eerste hapje. Het consultatiebureau adviseert ouders om hun baby direct met de pot mee te laten eten, alleen is er wel weer een lijst met etenswaren die je kindje nog niet mag hebben. De meeste kookboeken voor deze eerste hapjes geven meestal geen uitkomt. Ze bestaan enkel uit recepten die geschikt zijn voor je baby of gaan niet verder dan het pureren van jouw eigen maaltijd. Samen aan tafel is helemaal anders!

Samen aan tafel; volwassen recpten voot groot en klein
kookboek voor het hele gezin
Dit kookboek bestaat uit volwassen recepten voor groot en klein. Leuke en gevarieerde recepten die je makkelijk en snel op tafel krijgt en waar het hele gezin van kan eten. Ook voor jouw baby, met slechts een klein aanpassing! Samen aan tafel zit vol praktische tips en handige weetjes. De recepten zijn afwisselen en verrassend. Het zijn stuk voor stuk eenvoudige recepten waarvoor je geen uren in de keuken hoeft te staan. En bij elk recept staat heel duidelijk m

et welke kleine aanpassing je de maaltijd geschikt maakt voor een baby van 6 en 9 maanden oud.

Samen aan tafel is hét antwoord!
Wil jij ook makkelijk en eenvoudig een leuke maaltijd voor het hele gezin op tafel zetten? Waar je zelf lekker van kan eten en tegelijkertijd je kind een verantwoordelijk maaltijd voorschoteld? Dan is dit leuke kookboek echt onmisbaar en hét antwoord op deze vraag! Wil je ’s morgens eens wat anders dan brood met smeerkaas neerzetten? Dit boekje heeft ook recepten voor ontbijtjes!

Ik heb zelf al een aantal recepten uitgeprobeerd en het is echt lekker!

Over de schrijver:
Gees van Asperen is freelance culinair redacteur en foodstylist voor diverse kookboeken en -bladen, waaronder, Ouders van Nu, Margriet en Flair, en receptontwikkelaar voor onder meer de receptkaarten van Albert Heijn. Ze geeft workshops Babycooking, de basis van dit boek en moeder van twee kinderen.

Samen aan tafel – € 9,90

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Het vegetarische kinderkookboek

Sinds de KCC zijn mijn dochter en ik ‘flexitariërs’, wat mij beter bevalt dan haar… …