Home / Nieuws / TrotseMoeders.nl gaat trouwen…

TrotseMoeders.nl gaat trouwen…

trotse vaders logoHet is bijna zover. Nog een paar weken en TrotseMoeders.nl heeft eindelijk een partner. En dat wordt gevierd!

Begin november wordt TrotseVaders.nl officieel en feestelijk gelanceerd. Eindelijk een plek voor vaders en aanstaande papa’s. Berichten en artikelen die voor hen leuk of educatief zijn. En nee… het gaat niet alleen over auto’s 😉

De website is als test nu al online, dus als jij al een sneak preview wilt… www.TrotseVaders.nl

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Vind ik leuk?!

En boek als Vind ik leuk?! met op de cover de tekst “Bridget Jones met een …