Home / Tips / Kindertips / Speciale website voor angstige kinderen

Speciale website voor angstige kinderen

7 procent van de Nederlandse kinderen heeft last van angstklachten. Goede informatie en hulp, zeker specifiek voor kinderen, is er nog veel te weinig. Vandaar dat vandaag een website voor kinderen met angstklachten online is gegaan.

Spelenderwijs tips krijgen
De website www.bibbers.nl is ontwikkeld door de Angst Dwang en Fobie stichting (ADF). Via de website kunnen kinderen spelend allerlei informatie vinden over angst en krijgen ze tips. Ook kunnen kinderen de site samen met hun ouders ontdekken. Naast een uitleg over allerlei vormen van angst kunnen ouders ideeën op doen hoe hun kind te helpen. Met de site wil de stichting angstproblemen bespreekbaar maken en uit de taboesfeer halen.

Lees ook: Tips voor ouders met angstige kinderen

(c) gezondheidsnet.nl

About Mira Ahles

Ondernemer, blogger en oprichter van TrotseMoeders.nl, TrotseVaders.nl & de Club van Slechte Huisvrouwen. Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Thriller [persoonlijke blog]

De laatste weken heeft Jonah erg veel nachtmerries. Dan klimt hij bij ons in bed …

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.