Home / Tips / Kindertips / Speciale website voor angstige kinderen
geralt / Pixabay

Speciale website voor angstige kinderen

7 procent van de Nederlandse kinderen heeft last van angstklachten. Goede informatie en hulp, zeker specifiek voor kinderen, is er nog veel te weinig. Vandaar dat vandaag een website voor kinderen met angstklachten online is gegaan.

Spelenderwijs tips krijgen
De website www.bibbers.nl is ontwikkeld door de Angst Dwang en Fobie stichting (ADF). Via de website kunnen kinderen spelend allerlei informatie vinden over angst en krijgen ze tips. Ook kunnen kinderen de site samen met hun ouders ontdekken.Naast een uitleg over allerlei vormen van angst kunnen ouders ideeën op doen hoe hun kind te helpen. Met de site wil de stichting angstproblemen bespreekbaar maken en uit de taboesfeer halen.

Lees ook: Tips voor ouders met angstige kinderen

About Mira Ahles

Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Fitbit Ace: activity tracker voor kinderen [review]

Mijn kinderen hebben nog steeds geen eigen horloge. Af en toe doen ze een oud …