Borstvoedingsbeha’s van Marlies Dekkers

Borstvoedingsbeha van Marlies DekkersEindelijk is het er. De mooiste lingerie voor de meest bijzondere tijd van je leven. Lingerieontwerpster Marlies Dekkers heeft haar eerste borstvoedingsbehacollectie gelanceerd.

Sexy mama’s
Tegelijk met het vijftienjarige jubileum van het merk is er dan nu de allereerste Marlies Dekkers maternity-collectie. Er zijn drie verschillende stijlen: een sexy wit ontwerp met zwarte ruches als eerbetoon aan de jaren vijftig pin-up Betty Page, een zwart ‘must have’ setje met rode sterretjes dat onlangs in New York een belangrijke lingerie award won, en een combinatie van zuurstokroze met zebraprint.

Milkmarker
Door een ingenieus systeem kun je met een simpele beweging je borst razendsnel gedeeltelijk ontbloten en weer bedekken en er zit bij elke bh een lintje met het opschrift ‘Milkmarker’. Je speldt het op ter herinnering aan de kant waarvan je baby al heeft gedronken. Vooral in het begin tijdens het borstvoeding geven is dat erg handig.

Kijk op www.marliesdekkers.nl
foto: Carin Verbruggen

About Ella

Check Also

Je oude lichaam terug na de zwangerschap, hoe doe je dat?

Als je net bent bevallen zal je lichaam moeten herstellen, je hebt immers een zware …