Taarten van Abel

Taarten van Abel weer op TV

De gezellige taartenbak- en praatprogramma de Taarten van Abel is zondag aan haar vijfde seizoen (2008!) begonnen. Abel, de televisiebakker, maakt samen met een kind een speciale taart voor een speciaal iemand. Dit keer is Dunya Horst (10) de assistente van Abel. Ze maken een Chinese drakenkop taart voor de vader van Dunya die 2 jaar geleden een heftig ongeluk heeft gehad.

Taarten psycholoog
Taartenbakken gebeurt dit seizoen niet meer in de bakkerij van Abel, maar bij de kinderen thuis. Abel stelt heel veel vragen over haar vader tijdens het maken van de drakentaart. Dunya was na het ongeluk heel verdrietig, ze ging een tijdje niet naar school, ze wilde er niet over praten. Aan Abel kan ze makkelijk haar verhaal vertellen: “Abel is te vertrouwen, vind ik, daarom heb ik hem mijn verhaal kunnen vertellen”.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Review van de Vogel’s TV-beugel

Een Vogel’s TV-beugel. Waarom zou je die willen hebben? In ons gezin was dat niet …