LEGO WORLD: grootste Lego spektakel van de wereld

LEGO WORLD geniet al jarenlang ongekende populariteit en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm spektakel. In 2007 kwamen er 60.000 bezoekers en daarmee behoort LEGO WORLD tot een van de grootste kinderevenementen van Nederland en het grootste Lego spektakel ter wereld!
LEGO WORLD is de afgelopen jaren steeds uitverkocht geweest.

LEGO logo

Voor groot en klein
Tijdens LEGO WORLD kan je levensgrote Lego bouwwerken bekijken. Een echte stad gebouwd met Lego City, met politie, brandweer en een echte haven. De echte Star Wars figuren zijn aanwezig. De Lego Racers is er speciaal voor de stoere jongens. Zij kunnen plaats nemen achter het stuur van de échte LEGO Ferrari of lekker mee racen met de Tiny Turbo’s.
Jungle
Dit jaar is er op LEGO WORLD een gigantische jungle aanwezig compleet met een heuse waterval, een touwbrug en jungle dieren. Dappere bezoekers ontdekken hier de wereld van Indiana Jones en gaan met hem op schattenjacht. Voor de jongste kinderen is er Duplo circus met echte circusartiesten. Hier kunnen zij in een circuspiste oefenen met allerlei circus attributen. In de vrolijk gekleurde bakken vol Duplo kunnen ze zelf circus bouwwerken nabouwen of eigen creaties maken.
 
Lego prijzen
Je vindt alle Lego thema’s in het groot terug en natuurlijk kan je ook zelf met Lego bouwen. Laat zien hoe goed jij bent met Lego, lever je bouwwerk in en misschien win jij wel één van de Lego prijzen.

De spectaculaire optredens van bekende artiesten tijdens de JETIX Party zorgen voor een nog groter feestje! Ook kun je bouwtips vragen aan vrijwilligers van Lego vereniging de Bouwsteen en hun eigen prachtige en imposante bouwwerken van Lego bekijken.

Openingstijden
LEGO WORLD 2008 is geopend van donderdag 16 oktober tot en met dinsdag 21 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur in de IJsselhallen in Zwolle  Kaarten (€ 16,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via de speelgoedwinkels van Intertoys (v.a. 25 aug.) en via www.legoworld.nl.

Hier alvast een voorproefje van LEGO WORLD

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Burgers’ Zoo doet gouden greep met LEGO [verslag van een bezoek]

Stel je toch voor dat je gevraagd wordt om samen met andere LEGO fans 40 …