Kinderspeeltuin Sybrandy’s is echt leuk!

Vandaag waren we met z’n 10-en bij Sybrandy’s, een attractiepark in Zuidwest Friesland. Met 5 kinderen in de leeftijd van 1 tot 9 jaar, 1 vader, 2 moeders en een opa en oma zijn we het perfecte team om dit pretpark uit te testen. En dat is zeker gelukt!

Bekende kinderspelen
Sybrandy’s is een klein tot middelgroot attractiepark dat gevarieerd is opgebouwd met voornamelijk bekende kinderspelen: een supergrote draaischijf, hoge glijbanen, verschillende springkussens, een elektrische zweefmolen, skelterbanen, een griezelig spookhuis en een automatische kabelbaan. Maar ook onbekende attracties zijn er volop: een bootspringschans, een aangedreven superschommel en de wave-rider waarmee je als een Romeinse strijder de golven kan bedwingen.

Voor alle leeftijden
Een groot pluspunt van Sybrandy’s is dat het park echt voor alle leeftijden is. De speeltoestellen en attracties voor jonge en oudere kinderen staan door redelijk goed door elkaar, waardoor iedereen toch het gevoel heeft bij elkaar te zijn. En veel van de attracties waren echt zelfs leuk voor papa en te eng voor oma!

Betaalbaar
Een ander pluspunt is dat Sybrandy’s betaalbaar is! Entree is vanaf 3 jaar € 6,50 per persoon en 65+ is slechts € 3,60 per persoon. Parkeren is gratis en er zijn groepkortingen. Daarnaast mag je zelf eten en drinken meenemen die je op één van de vele picknicktafel door het park heen kan opeten.

Een dikke 10!
Ik kan niet anders concluderen dat vandaag iedereen, van dreumes tot aan papa, zich uitermate vermaakt heeft bij Sybrandy’s. We hadden prachtig weer en het was gezellig, maar gelukkig niet druk. Bij elke attractie of speeltoestel ben je direct aan de beurt of moest je minimaal wachten. Sybrandy’s is een ideaal pretpark voor het hele gezin. Dus wat mij betreft een dikke 10!

Oja, 1 klein minpuntje: er waren redelijk veel wespen die een neus hadden zodra er wat te drinken of te eten op tafel kwam. Neem dus niet te veel zoetigheid mee.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Jul & Julia Zomerweken bij De Julianatoren [verslag]

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ben ik een grote fan van kinderpretpark De Julianatoren. Bijna ieder …