Het past op en het maakt schoon: de soppas

Nieuw fenomeen in het Nederlandse gezin: de soppas.

Heeft u zowel een oppas als een hulp in het huishouden nodig? Een ‘soppas’ biedt uitkomst! Deze oppas zorgt niet alleen voor de kinderen, maar sopt ook nog eens het huis. En dat voor een tientje per uur! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Het idee voor de soppas is ontstaan doordat er op www.ikzoekhuishoudelijkehulp.nl meerdere aanvragen binnen kwamen waarin gevraagd werd om een hulp die ook op de kinderen kan passen. Ook is het een trend in Nederland dat er steeds meer tweeverdieners komen, die zaken als oppassen en schoonmaken uit willen besteden. Ook is er ruim voldoende animo onder werkzoekenden om soppas te worden. Dit alles heeft geleid tot het opzetten van de website www.soppas.nl.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Kids in huis: pas er je interieur op aan!

Wie kinderen heeft, kent het ongetwijfeld: het kost je meer uren huishouding dan voorheen. Logisch, …