Vals beschuldigd – Joyce Pool

Het kinderboek van Joyce Pool Vals beschuldigd speelt zich af in 1584 in Delft.  Job Lukasz is een vurig bewonderaar van Willem van Oranje en hij wil niets liever dan later aan zijn zijde strijden tegen de Spaanse bezetter. De gebeurtenissen nemen echter een dramatische wending als de prins vermoord wordt en Job van medeplichtigheid wordt verdacht.

Vals beschuldigd – Joyce Pool
Kinderboek, hardcover, 152 pagina’s, Lemniscaat

Lees ook:
Om 8 uur bij de Ark
Wauw, het is winter!
Het heelal

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hamstersaurus Rex – Tom O’Donnell

Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de …