Prinsen- en prinsessendagen op paleis Het Loo

prinsesIn de zomer organiseert het museum van het Paleis Het Loo regelmatig ‘Prinsen- en Prinsessendag‘. Kom verkleed naar Het Loo en laat je op de Koninklijke Schminktroon schminken als een echte prins of prinses! Er wordt een mooie foto van je gemaakt die je mee naar huis krijgt in een door jou versierd fotolijstje. Een paardentram brengt de prinsen en prinsessen naar het paleis, waar zij met een koptelefoon op een speciale kinder-audiotour door de paleiskamers kunnen volgen. Tijdens de tour worden op een speelse manier verhalen en anekdotes over het paleis en haar bewoners verteld.

Op de Prinsen- en Prinsessendagen in augustus zijn de extra activiteiten (schminken, foto, knutselen, ritje met de paardentram en een audiotour) uitsluitend voor kinderen gratis, mits ze in het bezit zijn van een geldig entreekaartje. Verkleed komen mag, maar hoeft niet!

Paleis Het Loo Nationaal Museum

Postadres Koninklijk Park 1, 7315 JA Apeldoorn.
Ingang via parkeerplaats Amersfoortseweg, Apeldoorn. Navigatieadvies: Amersfoortseweg (7313 AA).
Openbaar vervoer Station Apeldoorn, buslijn 102, halte Paleis Het Loo; buslijn 5 (Berg en Bos), 10 (Kerschoten) en 96 (Vaassen), halte Gedenknaald. Informatie 055-5772400 of www.paleishetloo.nl

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Zomerse fotosessie van het Koninklijk gezin bij hun nieuwe thuis

De officiële fotosessie van zomer 2019 was voor het eerst in de tuin van het …