Home / Nieuws / Wil jij ook schrijven?

Wil jij ook schrijven?

blogger logoBen je als zwangere vrouw, moeder of beroepsmatig betrokken bij kinderen, heb je een mening over producten en schrijf je graag artikelen en blogs? TrotseMoeders.nl is altijd op zoek naar mensen die snel en uitdagend kunnen schrijven.

Ben jij geïnteresseerd om mee te schrijven op TrotseMoeders.nl en daarmee deze website voor (aanstaande) moeders te vullen met leuke weetjes, meningen, tips, persoonlijke verhalen en nieuws? Stuur ons dan een e-mail naar redactie@trotsemoeders.nl of neem contact met ons op.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Lieve Syrah [persoonlijk verhaal]

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, liefje. Het is op dit moment exact twaalf jaar …