Home / Tips / Baby & Dreumes tips / Totlol: de YouTube voor peuters en kleuters
totlol
totlol

Totlol: de YouTube voor peuters en kleuters

Na de lancering vorige week van de kindvriendelijke browser MyBee.nl is er weer een site die zich richt op kleine surfertjes: Totlol.com. Het is een soort YouTube voor kinderen van zes maanden tot zes jaar oud. Op de site staan allerlei kindvriendelijke filmpjes met vrolijke poppetjes en liedjes.

Inhoud
De oprichters van de site kwamen met het idee voor totlol nadat ze hoorden dat steeds meer jonge kinderen filmpjes op YouTube bekijken. Op YouTube wordt weliswaar goed gelet op de inhoud van video’s, toch zijn lang niet alle filmpjes geschikt voor jonge kijkers. Handig om te weten is dat ouders zelf bepalen welke video’s wel en welke niet worden toegelaten. Een nieuwe video wordt pas na controle door “de community” beschikbaar voor kijkertjes. Er is dus altijd een wachttijd van 42 uur tussen het moment van uploaden en het moment van “live” gaan van de video op Totlol.

Over: Redactioneel

Check Also

Screenshot 2015-05-09 at 09.59.14

Het huishouden van Bert en Ernie [video]

Bert en Ernie leven samen in één huis in Sesamstraat. Bert is netjes, Ernie niet. ...

Geef een reactie