Nero en Nina op reis

Twee hondjes, zwart en wit, gaan op reis. Ze verplaatsen zich niet alleen per trein, of bus, maar glijden ook op ski’s, racen in een winkelwagen of drijven op een luchtbed. Met het thema ‘vervoer’ is dit gebonden prentenboek voor peuters prachtig vormgegeven. De rechterpagina is blad vullend. Op iedere linkerpagina staan vier voorwerpen die te maken hebben met de rechterpagina. Als Nina in de kruiwagen zit, zijn links een kinderwagen, armen, een draagdoek en een buggy afgebeeld.

WoordenboekNero en Nina op reis
Met dit woordenboek voor peuters met de kleurrijk geschilderde afbeeldingen hebben Anne Gutman & Georg Hallensleben weer een bijzonder boek met een krachtige stijl en herkenbaar voor peuters gemaakt. Het boek is dus ook erg geschikt om aan de hand van de plaatjes meer over de komende vakantie te vertellen en uit te leggen.

Andere boeken in deze serie zijn: Nero en Nina en de dieren, Nero en Nina thuis.

Nero en Nina op reis – A. Gutman
Prentenboek, hardcover, 26 pagina’s, lemniscaat

 

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hamstersaurus Rex – Tom O’Donnell

Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de …