Pippo vader

Tijdschrift PIPPO

Pippo is een maandblad voor de allerkleinste kinderen. Pippo heeft allerlei verschillende verhalen en spelletjes waar dreumessen en peuters samen met papa of mama kunnen lezen, bekijken en spelen.

Pippo zit erg handig in elkaar. Het blad heeft dikke blaadjes waardoor het, ondanks de hardhandige peutertjes, toch lang mee gaat. Elk nieuw verhaal of spelletje heeft een eigen tabblad. Leuk, want zelfs de dreumessen kunnen zo heel makkelijk zelf door het boekje bladeren. Ook heeft het boekje veel uitvouwbladen en andere trucjes om van een verhaaltje een actief spelletje te maken.

Elke uitgave heeft een eigen onderwerp die herkenbaar is voor de kleintjes. Er zijn veel grote foto’s en tekeningen van bekende situaties en dagelijkse bezigheden. Behalve kijkspelletjes in het boekje, zit er altijd wel iets in het boekje dat je kan uitknippen of knutselen zodat ouders en kind ook spelletjes buiten het boekje kunnen doen. Denk aan bijvoorbeeld woordkaartjes. Bij elke Pippo zit een ouderbijlage met nog meer spelletjes, versjes en tips over dit onderwerp.

Pippo is verrassend, leuk, vrolijk en educatief. Het boekje houdt goed rekening met de grote ontwikkeling die kindjes van 1 jaar tot 3 jaar doormaken en in elk boekje kan elke dreumes en peuter een leuke uitdaging vinden die het boekje dus voor een langere periode interessant maakt. Een echte aanrader dus!

Meer over pippo? lees hier! >>>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

4 tips voor een peuter die niet slaapt

Sliep je kindje heerlijk door in de babytijd, maar is dat nu in de peutertijd …