voorkant kinderblad pompoen

Pompoen

voorkant kinderblad pompoenPompoen is een maandblad voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Het is een blad dat kinderen aanzet om na te denken over verschillende onderwerpen en tegelijkertijd meer te weten te komen over dieren, het menselijk lichaam en tal van andere onderwerpen.

Er zijn allerlei verhalen, stripjes en spelletjes die leuk zijn om als ouders samen met jouw kleuter te lezen of te doen, maar die de oudere kinderen ook goed zelf kunnen doen. Pompoen heeft ook elke maand een verrassing dat je buiten het blad kan doen. Een kleurplaat, een uitneembaar spel of iets om te knutselen.

Pompoen is een leuk en variërend blad voor nieuwsgierige kinderen. Het blad helpt vaders en moeders om bepaalde onderwerpen of vraagstukken te behandelen en uit te leggen aan kinderen. De ouderbijlage die bij elke Pompoen aanwezig is, staan ook nog eens extra tips en ideeën. Een aanrader dus, zeker als jij een kind hebt die alles wil weten!

Meer over het kleuter tijdschrift? kijk hier >>>>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Pompoensoep met courgette [recept]

De smaak van pompoen wordt door veel kinderen gewaardeerd. En het is momenteel weer het …