Home / Zwangerschap / Informatie / Overig / Download de baby-uitzetlijst van TrotseMoeders.nl
de baby uitzetlijst van onze trotse moeders; alles wat je in huis haalt tijdens de zwangerschap; alles voor de bevalling en de eerste dagen met jouw baby.

Download de baby-uitzetlijst van TrotseMoeders.nl

uitzetlijstWat heb je straks nodig voor je baby? Onze Trotse Moeders hebben gezamenlijk de ultieme baby uitzetlijst gemaakt. Een groot deel heb je echt nodig, maar er zitten ook artikelen bij die onze Trotse Moeders gewoon erg handig vinden. Het is handig om alles een maand voordat je uitgerekend bent in huis te hebben. De laatste maand ben je zelf fysiek misschien niet meer in staat om te winkelen en je kindje kan ook eerder komen dan verwacht! Download hier de baby uitzetlijst van TrotseMoeders.nl.

About Redactie

De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Zwanger op avontuur door China [persoonlijke blog]

“Nou mevrouw, dan hoop ik dat u niet zwanger bent.” Het is dat de piepjonge …

Geef een reactie

Door verder te gaan met het raadplegen van onze site accepteert u onze cookies! Meer informatie

Om voor een optimale gebruikers ervaring te zorgen zijn cookies op deze website geactiveerd. Als u verder leest zonder de cookies uit te schakelen gaan we er vanuit dat u met het gebruik van cookies akkoord ben.

Sluiten