Me-time volgens Netflix – verslag van een verwen-avond voor “Unbreakable Mums”

TD-20150313-Wink_Netflix-002-5237Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje, kreeg ik al regelmatig te horen: “let op dat je ook tijd voor jezelf neemt hoor!”. Mijn oudste is deze week 11 jaar geworden, en nog steeds vind ik “tijd voor mezelf” mama-tijd samen met de kinderen. Tijd hebben om gewoon te knutselen, ergens heen te gaan, te kijken hoe ze spelen, te luisteren naar wat ze vertellen, is een luxe wanneer je naast het huishouden en de andere dagelijkse verplichtingen ook een drukke baan hebt.

TD-20150313-Wink_Netflix-079-5486Toch is het ook voor mij heerlijk om even echt alleen tijd voor mezelf te hebben. Wanneer de kinderen op school zitten, even met een lekkere cappuccino in het voorjaarszonnetje. Gezellig chatten met mijn moeder tijdens Wordfeud. Lunchen in het bejaardenhuis met mijn schoonmoeder. Ik kan er enorm van genieten.

TD-20150313-Wink_Netflix-037-5304Waar ik ook enorm van genoten heb, is de me-time die Netflix mij en andere (aspirant) leden van het StreamTeam aanbood: een verwenavond in het bijzondere Art’Otel in Amsterdam. Want daar gaf Netflix aan wat zij onder me-time verstaan, en ik moet zeggen dat ik vind dat ze daar een bijzonder goed idee van hebben!

Cosmopolitan-netflix-copyright-trotse-moedersEerst al een galante ontvangst: jas werd aangenomen, aan de arm van een gentleman naar de cocktailbar. Een avond kan slechter beginnen! Voor mij een primeur: een speciaal voor mij gemaakte “Cosmopolitan”. Heerlijk!

Overigens was de avond culinair ook bijzonder goed verzorgd: de heerlijkste hapjes kwamen langs en ondanks dat ik vooraf al wat gegeten had, heb ik me tijdens deze verwenavond niet ingehouden en van de lekkerste smaken volop genoten.

TD-20150313-Wink_Netflix-087-6523Me-time was ook het weer opnieuw spreken van de andere vaste StreamTeam leden en het ontmoeten van nieuwe leden. Wat we met elkaar gemeen hebben werd duidelijk bij de korte toespraak: we zijn allemaal Trotse Moeders, en we zijn allemaal “Unbreakable Mums”. Met dat laatste wordt een eigenschap bedoeld die alle moeders hebben: in staat zijn om door te gaan, “alle ballen de lucht in te houden”, niet op te geven en niet klein te krijgen.

TD-20150313-Wink_Netflix-060-5393Heel toepasselijk mochten we, voorzien van snoep en een gigantische hand die we mochten opsteken wanneer we maar wilden om eten, drinken of een massage te bestellen, in comfortabele fauteuils genieten van een aantal afleveringen van “Unbreakable Kimmy Schmidt“, een heerlijke serie over een meisje wat jaren in een schuilkelder opgesloten heeft gezeten en eenmaal bevrijd ‘unbreakable’ blijkt te zijn en een nieuw leven gaat opbouwen.

TD-20150313-Wink_Netflix-094-5595Heerlijk ontspannen heb ik daarna genoten van een handmassage, nog een Cosmopolitan, heel veel maccarons (er waren tenslotte ook heel veel verschillende smaken) en gezellige gesprekken met andere moeders. De avond vloog om en na afloop bruiste ik van de energie. Niets mis met me-time!

Voor Netflix-me-time-tips, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Beste dag uit voor moeders: zonder het gezin

Een dagje weg met gezin is natuurlijk heel erg leuk, maar soms heb je als …

Share
Share