Nieuwe Wickie de Viking film

Op 23 mei aanstaande komt Studio 100 met een gloednieuw Wickie de Viking avontuur in de bioscoop: Wickie en de Schat van de Goden. Voor de tweede maal kruipen Ralf Mackenbach, Giel Beelen, Gerard Ekdom, Frans Bauer, Jack Wouterse en Ernst Daniël Smid in de huid van hun vertrouwde karakters. Georgina Verbaan verleent haar stem aan een nieuw karakter in de film, de kleine slavin Svenja.

Het verhaal:
In het Paleis van het Eeuwige IJs ligt de legendarische Schat van de Goden. Wickie’s vader, de machtige Vikingleider Halvar, draagt de sleutel van dit paleis om zijn nek. Als Halvar besluit op zoek te gaan naar de legendarische schat wordt hij dezelfde avond nog ontvoerd door Vreselijke Sven. Ondertussen begaat Wickie de ene na de andere blunder, hij lijkt niets goed te kunnen doen. Zijn vader denkt dat hij nooit een volleerd Viking zal worden, maar nu heeft Wickie een kans om zich te bewijzen! Nu hij de leiding heeft over de sterke Vikingen Tjure, Snorre, Urobe, Gorm, Ulme en Faxe is hij vastbesloten om zijn vader te bevrijden uit het kasteel van Vreselijke Sven. Hij krijgt daarbij hulp van de kleine slavin Svenja. Er staat Wickie en zijn vrienden een groot avontuur te wachten. Ze trotseren woeste oceanen, reizen via tropische eilanden en gevaarlijke, met ijs bedekte, onbewoonbare gebieden om Halvar te bevrijden en de schat te beschermen. Vreselijke Sven laat het hier niet bij zitten en achtervolgt de Vikingen om de strijd aan te gaan. Om deze strijd te winnen moet je dapper en slim zijn…. en dat is Wickie!

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …

Share
Share