WOEZEL EN PIP actiemaand - TrotseMoeders.nl
dinsdag , maart 31 2015
Home / Actie / Korting / WOEZEL EN PIP actiemaand

WOEZEL EN PIP actiemaand

Wie kent die twee leuke hondjes Woezel en Pip nou niet? Ze zijn misschien wel de allerliefste hondjes van de wereld, bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst. De kleine, speelse en soms ondeugende avonturen van Woezel en Pip staan dicht bij de belevingswereld van kinderen, waardoor de vewoezel en pip knuffelen elkaarrhalen heel herkenbaar voor ze zijn. Een plezier voor elke baby, dreumes, peuter en kleuter!

Woezel en Pip zijn begonnen als voorleesboekje met een unieke luister CD. Binnenkort komt hier al weer het vijfde deel van uit! Maar Woezel en Pip is veel meer dan alleen die prachtige verhalen en liedjes ingezongen door bekende Nederlanders. Er zijn nu zo veel goede en leuke producten te koop van deze twee kindervrienden. Van knuffels, spelletjes (ook speciaal voor baby’s en dreumesen), sprekende poppen, trekmuziekjes, juwelendoosje in de vorm van een hondenhok en wanddecoratie.

Ben jij fan of wil je iets van Woezel en Pip in huis halen of cadeau geven? Dan is dit je kans! Tijdens deze Woezel en Pip actieperiode heeft TrotseMoeders.nl allerlei leuke dingen voor jou geregeld. Zo is onze webshop speciaal voor deze periode gevuld met de leukste en mooiste Woezel en Pip producten. AANGEBODEN MET KORTINGEN!

Tijdens de actieperiode komen er ook allerlei leuke lezersacties en winacties. Om een voorproefje te geven: we verloten toegangskaarten voor de eerste Woezel en Pip theatershow. Mis het dus niet; hou de site in de gaten! Deze actiemaand loopt van 10 september t/m 11 oktober 2009.

Over: Redactioneel

3 reacties

  1. woezel en pip tuurlijk doen we mee!!!

  2. Woezel en pip, erg leuk speelgoed en je steunt een goed doel, wie wil dit nu niet !!

Plaats een Reactie