Boeken lezen in de zomervakantie - TrotseMoeders.nl
zaterdag , maart 28 2015
Home / Nieuws / Boeken lezen in de zomervakantie
Barbara Barends, Mart Smeets en Humberto Tan stimuleren volwassenen en kinderen in de zomervakantie boeken te lezen; Hier de tiplijst voor kinderen.

Boeken lezen in de zomervakantie

Barbara Barend leest een boekIn juli gaat er een grote campagne met sportpresentatoren Mart Smeets, Barbara Barend en Humberto Tan van start om kinderen en volwassenen te stimuleren om de zomervakantie te gebruiken om eens lekker te lezen. Deze sportpresentatoren zijn vooral bekend als voetballiefhebbers en wielrenfanaten, maar lezen is ook voor hen een favoriete bezigheid. Vandaar dat Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) juist dit trio liet portretteren voor de campagne: Zomerlezen.

Uit onderzoek blijkt dat 67% van de Nederlanders de grote schoolvakantie de ideale tijd vinden om boeken te lezen. Maar niet alleen volwassenen nemen boeken mee op vakantie. Ook kinderen vinden het heerlijk om al luierend op een deken weg te dromen bij verschillende verhalen.

Wat ons betreft een goed initiatief en daar doen wij graag aan mee.

Over: Redactioneel

Een reacti

  1. Irma Pranger

    Geachte mevrouw/meneer
    Ik wil graag het volgende boek bestellen: Samen aan tafel, Gees van Asperen, uitg Truth & Dare. Na het klinken op de link voor het bestellen staan er allerlei boeken vermeld maar niet deze. Kunt u mij vertellen hoe ik dit boek bestel of het voor mij regelen?
    met vriendelijke groet, irma Pranger

Plaats een Reactie